Ondersteuning voor eCopy

eCopy ShareScan, PDF Pro Office

Onderhoud en ondersteuning voor Nuance eCopy

Nuance biedt zijn klanten het eCopy onderhouds- en ondersteuningsprogramma voor eCopy MFP-scanoplossingen - de beste manier om uw documentprocessen te automatiseren en tijd te besparen - 'Making Paper Work'™.

Als u onderhoud en ondersteuning voor eCopy heeft aangeschaft, heeft u toegang tot een breed scala aan ondersteuningsfuncties - zowel online als persoonlijk. U kunt uw aanschaf van onderhoud en ondersteuning voor eCopy controleren via uw verzend- en bestelgegevens. Deze werden via e-mail verzonden of bij de zending geleverd.

De volgende online bronnen helpen u om het beste uit uw MFP-scanoplossingen via eCopy te halen:

Voor uw gemak is uw licentieovereenkomst voor eindgebruikers (EULA) hier gepubliceerd:

Huidige EULA voor eCopy voor klanten van Canon in N.A. - Klik hier
Huidige EULA voor eCopy voor klanten van Canon buiten N.A. - Klik hier
Huidige EULA voor eCopy voor alle klanten behalve klanten van Canon - Klik hier
Huidige EULA voor eCopy Business Automation Services voor alle klanten - Klik hier
Licentieovereenkomsten voor gratis software en opensourcesoftware voor ShareScan v5 - Klik hier

Nogmaals bedankt voor uw keuze voor de MFP-scanoplossingen van eCopy. U volgt het voorbeeld van miljoenen gebruikers die de documentoplossingen van Nuance gebruiken om hun papieren om te zetten in documenten die ze eenvoudig kunnen bewerken, delen en gebruiken - van hun pc tot de MFP voor zakelijke toepassingen.

Met vriendelijke groet,
Het eCopy-team van Nuance

Nederland & België