Support

PaperPort

Enterprise, Professional, Standard

Ondersteuning voor PaperPort

Zoeken in de kennisbank van Nuance:
Ondersteuning
PaperPort Anywhere niet beschikbaar

Klik hier voor de meest recente status en bijgewerkte informatie over de clouddienst PaperPort Anywhere. Hier

Bestelling online volgen
Uw online bestelling volgen

Vraag het volgnummer van uw verzending of bekijk de status van uw bestelling/verzending. Hier

Compatibiliteit van hardware
Compatibiliteit van hardware

Bekijk hier de meest recente lijst van apparaten die zijn gecertificeerd voor gebruik met uw Nuance-product. Hier

De 5 meest gestelde vragen

Contact opnemen met de klantenservice

Telefonische ondersteuning

Klantenservice
Maandag-vrijdag, 9.00 uur tot 17.00 uur
(+31) (0) 203 469 373
Voor hulp bij product-/verkoopvragen, activering, licenties, registratie en retours.

Gegevens over aangeschafte producten, retourzendingen en restituties

Technische ondersteuning
Maandag-vrijdag, 9.00 uur tot 17.00 uur
(+31) (0) 203 469 373
Voor hulp bij het configureren of voor problemen met uw Nuance-product voor desktop.

Beleid en tarieven

Online ondersteuning

Ga nu naar onze klantenportal.

Aanmelden (klanten)

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?
Nieuw account maken.

B2B-klanten

Klanten en partners met een B2B-relatie met Nuance, inclusief onderhouds- en ondersteuningscontracten en reseller- of distributieovereenkomsten. Maak een account of meld u met uw account aan op een van de volgende sites voor een correcte afhandeling van uw recht op ondersteuning.

Ondersteuning voor Nuance Network Enterprise

Internationale ondersteuning nodig? Selecteer uw land in de volgende lijst of selecteer de website van Nuance voor uw land in de lijst bovenaan de pagina.