TextBridge

Ondersteuning voor TextBridge

Zoeken in de kennisbank van Nuance:

Miniatuur 2 N.com-producten
Productregistratie

Online registreren kan heel snel en biedt u verschillende voordelen.  Hier

Pictogram voor ondersteuning bij downloaden N.com
Downloads

Software-updates, stuurprogramma's, servicepacks en patches.  Hier

Pictogram voor activering van ondersteuning N.com
Productactivering

Een eenvoudig, anoniem en veilig proces om na te gaan dat u volledig werkende software heeft ontvangen.  Hier

Miniatuur kopieermachine N.com
Compatibiliteit van hardware

Bekijk hier de meest recente lijst met apparaten die zijn gecertificeerd voor gebruik met uw Nuance-product.  Hier

De 5 meest gestelde vragen

Contact opnemen met de klantenservice

Telefonische ondersteuning

Klantenservice
Maandag-vrijdag, 9.00 uur tot 18.00 uur (EST/EDT)
(800) 654-1187
Voor hulp bij product-/verkoopvragen, activering, licenties, registratie en retours.

Gegevens over aangeschafte producten, retourzendingen en restituties

Technische ondersteuning
Maandag-vrijdag, 9.00 uur tot 20.00 uur (EST/EDT)
(407) 241-0618
Voor hulp bij het configureren of voor problemen met uw Nuance-product voor desktop.

Beleid en tarieven

Online ondersteuning

Ga nu naar onze klantenportal.

Aanmelden (klanten)

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?
Nieuw account maken.

B2B-klanten

Klanten en partners met een B2B-relatie met Nuance, inclusief onderhouds- en ondersteuningscontracten en reseller- of distributieovereenkomsten. Maak een account of meld u met uw account aan op een van de volgende sites voor een correcte afhandeling van uw recht op ondersteuning.

Ondersteuning voor Nuance Network Enterprise

Internationale ondersteuning nodig? Selecteer uw land in de volgende lijst of selecteer de website van Nuance voor uw land in de lijst bovenaan de pagina.

Nederland & België
  • Service en ondersteuning voor Nuance Document Imaging
  • TextBridge